Thursday 27 October 2011

Приморско снимки

Галерия със снимки на http://iprimorsko.com
На бял свят е вече и нашата галерия, всеки може да добавя снимки в различни категории албуми стига да е регистриран на iprimorsko.com. Албумите които сме добавили като за начало са:
Разни – в този албум ще събираме снимки които не попадат в никои от другите албуми.
Лято Плаж Море – албум където можете да споделяте снимки от вашата лятна ваканция в Приморско.
Ретро – Ако имате стари снимки на Приморско ще ви бъдем благодарни ако ги споделите с нас.
През Зимата – Много хора са виждали Приморско през лятото и нямат и идея как изглежда през зимата. Точно за това в този албум искаме да покажем че и през зимата и есента е също толкова романтично и красиво.
От високо – Снимки снимани от делта планер или самолет, а те са доста за това създадохме този албум да ги съберем в него и така те да са лесно достъпни за всички.
Въпроси:
Как да добавя снимка?
за да добавите снимка трябва да имате регистрация на сайта, която става бързо и лесно не повече от 1мин. Просто натиснете на иконата ключалка в горния десен ъгъл на сайта, ако имате вече регистрация в
facebook можете да използвате нея за да се регистрирате на iPrimorsko.com ако не просто използвайте формата за регистрация от страницата напишете име ел.поща и парола и натиснете регистрация и вече сте регистрирани. След като сте регистрирани на сайта в горния десен ъгъл ще ви излезе икона на снимка с стрелка нагоре това е бутона за качване на снимка.
Важно от Редактора:
Моля да не качвате снимки с неприлично съдържание, всички такива ще бъдат изтривани, а на потребителите направили това ще бъде забранено да качват снимки.

No comments:

Post a Comment