Wednesday 28 September 2011

Какво ново по сайта.


През последната седмица не сме правили нищо по визията на сайта, но това не означава че сме си пиели мохитото на Карибите, просто работехме малко по над това което не се вижда но се усеща така да се каже, и сега е момента да се похвалим че повечето от страниците на iprimorsko.com минаха изпита за валиден HTML версия 5.

Monday 12 September 2011

Последна - Оптимизация


Продължаваме с  въведенията по сайта, днес обърнах малко повече внимание на оптимизацията за SEO,  и по точно url  на етикетите,  description на категориите. Също така променихме дизайна на facebook connect сега бързо и лесно можете да се регистрирате на iprimorsko.com  през вашия facebook. Или ако имате вече регистрация на сайта можете да свържете вашия facebook с iprimorsko.com. Така ще можете да влизате в сайта само с натискането на иконата на facebook.

Sunday 11 September 2011

Ново - Последни коментари


От днес можете да виждате последните пет коментирани новини в дясната инфо лента на iprimrosko.com точно под препоръчани новини от facebook .  

Една стъпка напред в развитието на iprimrosko.com

Saturday 10 September 2011

Анкета

Нова джаджа краси вече iPrimorsko.com а имено малък модул за анкети, за да гласувате трябва да сте регистрирани на сайта.  Анкетите ще бъдат анонимни и отворени . Нека гласуването започнесега. 


моля ако имате проблеми при гласуването да ни пишете на следния е-майл: contacts@iprimrosko.com Благодаря!

Какво ново

Ето че и ние както повечето съвременни хора си имаме блог, където ще се стараем да описваме новостите по iPrimorsko.comА вие ако имате желание ще можете да коментирате и да ни помагате да се развиваме.

Блогът на Primorsko

Приморско - България. Един различен поглед върху случващото се в Община Приморско. Тук ще откриете информация за хотели и частни домове, актуални телефони за връзка с тях и резервации. Ако търсите нов дом, или просто искате да закупите апартамент в близост до морето тук ще намерите изгодни оферти